Mezanin Raf Sistemleri

Bu sistemde raf ayak profilleri kullanılarak mekanın yüksekliğine uygun olarak kat çıkılabilir. En büyük özelliği ise içinde ve katlarda ızgara veya sacdan oluşturulan yürüme platformunda rahatlıkla gezebilir ve işinizi rahatlıkla görebilirsiniz.

Özel ürünleriniz için deponuzda ayrı bir yer oluşturun!

Mezanin raf sistemlerinde raf ayakları kullanılarak platform sistemi oluşturulur. Bu sistemde maksimum yükseklikteki depolar platform ile birleştirilerek ilave kullanım alanı sağlanmaktadır.

Mezanin sistemlerde depo hacmini sistemin kat sayısı belirlediği için bina yüksekliğinin en iyi seviyede kullanılmasını sağlar. Depo yüksekliğini kullanamayan işletmeler için kullanım alanları oluşturmakta geçerli bir sistemdir.

Elle yükleme yapılabilen mezanin sistemler, ürünlerin istenilen yere konulması ve istenildiği anda kolay ulaşılması gibi avantajlara sahiptir. Ürünlerin gruplandırılması kolayca yapılabilmektedir. Böylece sipariş hazırlama, ürün toplamada ve ürün yerleştirmede kolaylık sağlanmaktadır.

Yürüme platformların üzerinde manuel trans paletler kullanılabilmektedir. Bütün parçalarının de monte olması, taşınabilir ve sistemin değiştirilmesin de kolaylık sağlamaktadır.

Bir projeniz ya da bir fikire mi ihtiyacınız var?

Türker Raf olarak sizlere destek vermekten memnuniyet duyarız. Bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

TOP